Specialprodukter

"MAKE" WITH LOVE AND CARE

Dette er den nye produktlinje af S.Anselmo, der har til formål at udfordre alternative designmuligheder gennem materialer og produkter. "MAKE" er udtryk for en tidløs arkitektur, selvom produkterne er moderne, er de i stand til, på tværs af produktionsmetoder og design, at formidle tid og rum et nyt perspektiv. "MAKE" skubber til det kendte, hen imod det grænseløse. "MAKE" repræsenterer håndlavede produkter og teknikker, passeret over generationer og tid. Gennem "MAKE", bliver tegl projiceret mod nye grænser, for at fremhæve karakteristika af enkelhed og naturlighed, som netop er den eksklusive idé bag vores nye produktsamling.

Se PDF

Karak tiles

Komfortabelt, afslappet, behageligt: Dette er oversættelsen af det japanske udtryk raku, den teknik, der bruges til at lave karakfliser, og der kunne ikke være en bedre beskrivelse af disse lerfliser, der udtrykker harmoni gennem deres enkelhed og naturlige form.

Hver karak flise er et kunstværk, rent håndværk og baseret på antikke fremstillings- og brændingsteknikker.

Farver, nogle gange iriserende og strålende, og nogle gange uigennemsigtige og blege, i modsætning til naturlige sorte, der er opstår i brændingsprocessen og indlejret i originale former, det er de karakteristiske kendetegn ved dette produkt, som tilbyder både eksklusivitet og elegance.

 

 

Gelosie

"Bryde" solen og skabe interessante skygger og geometriske spil. Lys iltre trænger ind i rummet: dette er baggrunden bag vores er vores "gelosie".
Terracotta er det perfekte materiale til disse produkter, fordi herved, fremhæves råmaterialets naturlighed. Hvis det bliver glaseret. forfines det et sofistikeret og specielt designelement.

Designere og arkitekter har længe brugt gelosie til at designe både indendørs miljøer og eksterne installationer. Prøv os af, med nye former og farver.

 

Louvers

Vores louvere tilbyder en facadeløsning, der tillader minimalistiske og stramme linjer.

Vores sortiment af farver inspireret af en typisk jordfarver giver en karakteristisk og samtidig perfekt harmoni med de fleste byggematerialer.

Det naturlige teglbeklædningssystem giver arkitekter og bygherrer en æstetik og tidløs facadeløsning, der samtidig er meget fleksibel og nem at installere, ligesom den garanterer et unikt og tidløst design.

 

 

Terracota

Terracotta har fået en renaisance som gulvbelægning, og ved hjælp af traditionelle  og nye former og farver udtrykkes en stil, der afspejler vores tid.

Profiler og finish bliver en del af designet og tilpasser sig de arkitektoniske behov, der dikteres af den nye geometriske stil.

Terracotta repræsenterer en produktsamlig, som nyfortolker materialet, så det igen er attraktivt i vores moderne boliger, eller måske tilbyder netop den elegance, som vi på mange måder eftertragter i vores byggematerialer.

Glass bricks

Glasmurstenen er født.

Den fine fremstillingsproces på glasset, gennem hvilken det er muligt at opnå forfinet skønhed, understreger og skaber kontrast til det  materiale, der typisk anvendes i murværk, murstenen i det rustikke tegl.

Det er op til arkitekternes færdigheder og kreativitet at forestille sig, hvordan man bruger disse, til at fremhæve og forskønne sin arkitektur.

Glassten, i deres nye funktion, tilføjer den ekstra dimension af gennemsigtige konturer til huset, ved at lege med den spændende "Nu ser du mig, nu gør du ikke" effekt.